top of page
Поиск

I`m 21 and I feel great.. still

Обновлено: 20 апр. 2018 г.

Цей вираз настільки часто звучав за останні місяці, що я не могла просто так з ним попрощатися :)

Отже, мені вже завтра 22 і я назбирала багато цікавих подій і відкриттів, які відбулись зі мною за цей рік. Почнемо з п'яти, щоб ви могли трошки більше дізнатися про мене ;)


1. Відвідала свою 21-шу країну - Єгипет (люблю подорожувати і обіцяю, що якось розповім про інші 20)

2. Вперше літала з паропланом (у мене ще є круте відео, де моє радісне обличчя шість хвилин літає на фоні неба, але мої чесні друзі сказали, що це важко додивитися, тому я просто зробила скріни ;)

3. Була тім лідом волонтерів на Eurovision 2017. Цей досвід став різким початком ще більшої відповідальності, підготовка до заходу почалася з першого дня 21 року мого життя. Там було стільки рашу і спонтанних проблем, що свій диплом я писала на Хрещатику під репетиції учасників з кавою в руках. Ці тижні роботи на крутій локації з супер-відповідальною і дружньою командою - те, що завжди хочеться згадувати з усмішкою <3

P.S. У мене все ще є відео-влог, який знову ж таки вийшов дуже довгим.

P.P.S. Я знайшла проблему року! Навчіть монтувати короткі відео, будь ласка :D

4. Зрозуміла, що рожевий - улюблений колір (пам'ятаю, як в дитинстві я змушувала себе полюбити жовтий, але не виходило - видно задачі треба ставити трошки не такі ненормальні - і я постійно не могла визначитися, який же колір мені подобається найбільше)

5. Змінила колір волосся 4 рази (рожевий, бургунді, лавандовий і блондинка. Ось цей ̶г̶а̶р̶н̶ю̶н̶і̶й̶ яскравий колір змінювався з кожним миттям голови).


Ось так, дуже хотіла якось підсумувати цей рік, бо справді багато всього змінилося і я відчуваю, як змінилася я. Тепер почнеться рік ще більших відкриттів (про них вже зооовсім скоро). Сподіваюсь, що він буде саме таким, як я його уявляю :)


Дякую <3

127 просмотров

Недавние посты

Смотреть все

Vietnam - on the way

bottom of page